Комисија за инфраструктура

Пронајдени се 13 резултати на тема „Комисија за инфраструктура“
Вести

Комисија за транспорт на ВМРО-ДПМНЕ: Кога е во прашање односот на СДСМ кон инфраструктурата можеме да слушнеме само лажни ветувања

Комисијата за инфраструктура на ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека кога е во прашање односот на СДСМ кон инфраструктурата...
Вести

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ донесе закон за легализација на грабежот на државниот имот

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ денеска сподели статус на својот Фејсбук профил пишувајќи дека СДСМ...
Вести

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт: Кровот на ГТЦ е површина од 1800 м2 а чини околу 550 000 евра за бетон, земја и трева?!

Математиката на Петре Шилегов. Кровот на ГТЦ е површина од 1800 м2 а чини околу 550 000 евра. 550 000 евра за бетон, земја и трева?!! Или во превод...
Вести

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт до Локално: Во интерес на јавноста се надеваме дека докрај ќе останете доследни на Вашата професионалност

Вчера добивме и различно мислење за напишаното од страна на почитуваниот интернет портал Локално (lokalno.mk), и тоа е во ред да се има различни...
Вести

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт: Општина Центар го попречува сопственикот на земјиштето да го владее сопственото земјиште

Читаме деновиве по интернет порталите, како Саша Богдановиќ кој во моментов зема плата од граѓаните како градоначалник на општина Центар,...
Вести

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ: На Заев и СДСМ воопшто не им е грижа за здравјето на граѓаните (ФОТО)

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ објави дека на Зоран Заев воопшто не му е грижа за здравјето на граѓаните...
Вести

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ вети, но не исполни изградба на отворен и затворен базен во Ѓорче Петров

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ сподели статус на својот профил на Фејсбук каде што пишува дека СДСМ...
Вести

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ: Дали колапсот на железниците во Македонија води кон нов „Бонбона бизнис“ за владата на СДСМ?

Фејсбук страната Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ преку статус прашува „Дали колапсот на железниците...
Скопје

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ: Стефан Богоев помеѓу желбата и реалноста

Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев на веб страната на општината на 28.08.2019год. објави дека целосно е завршена реконструкцијата...