комисија за финансии на вмро-дпмне

Пронајдени се 9 резултати на тема „комисија за финансии на вмро-дпмне“
Вести

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Политичката нестабилност, недостатокот од владеење на право и високото ниво на корупција создаваат сериозни проблеми за македонската индустрија

Политичката нестабилност, недостатокот од владеење на право и високото ниво на корупција создаваат сериозни проблеми за македонската...
Економија

„Корупцијата и политичката нестабилност си го земаат данокот- пад во бројот на работниците во индустријата“

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ денеска сподели статус на својот Фејсбук профил каде потенцира дека „Корупцијата и политичката...
Економија

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Ова е катастрофалниот ребаланс на буџетот кој го изготвија Заев и Анѓушев, а треба да го презентира Нина Ангеловска

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ преку свој Фејсбук статус обилно напишаа што се ни носи ребалансот на буџетот за 2019 година. -ШТО...
Вести

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Владата на Заев носи уште еден не пазарен и контроверзен проект кој бизнис заедницата ќе го отфрли

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ преку Фејсбук статус објавува дека субвенционирањето на придонеси за поддршка на пораст на платите...
Вести

„Пензионерите се оштетени и нивниот стандард на живот ќе се влошува- јазот помеѓу просечната пензија и просечната плата ќе продолжи да расте“

Заев по стапките на својот ментор Црвенковски. Пензионерите се излажани и ограбени! Власта рекламира како пензиите пораснале за цели...
Вести

Комисија за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Со ваква даночна политика и реализација на приходи, претстои опасност од загрозување на основните функции на државата

Со ваква даночна политика и реализација на приходи, претстои опасност од загрозување на основните функции на државата, велат од Комисијата...
Економија

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ потврди: СДСМ го излажа народот- Македонските граѓани покуси од преку една милијарда евра во БДП

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ објави статус во кој се наведува дека СДСМ лажат на големо во врска со реален економски раст во...