комисија за енергетика

Пронајдени се 9 резултати на тема „комисија за енергетика“
Вести

Комисија за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ: Создавање слика што не постои, со која сакаат да не манипулираат нас граѓаните!

Заев описно го прочита отчетот за 100 дена влада што најверојатно ПР центарот му го напишале. Потребен е професор по македонски јазик...
Вести

Комисија за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ: Како СДСМ се спрвува со злоупотребите на екстра лесното масло за греење?!

Министерството за финансии извести дека постои злоупотреба на екстра лесното масло за греење ЕЛ-1. Министерката за финансии Нина Ангеловска...
Вести

Комисија за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ: Што навистина се случува со гасификацијата на Македонија и лагите на министерот Сугарески!

СДСМ и Сугарески во последно време упорно настојуваат да остават впечаток дека оваа Влада постигнала некаков успех во гасификацијата...
Вести

Комисија за енергетика: Дали раководството на ЕЛЕМ на 30 декември се разбуди од зимски сон- за два дена 63 огласи за јавни набавки?

Во текот на 30 и 31 декември 2019 се објавија вкупно 63 Јавни набавки на веб-страната на Бирото за јавни набавки од страна на Електрани на...