комеморација

Пронајдени се 50 резултати на тема „комеморација“
Култура

Синот на Сабина Ајрула Тозија: Начинот на Драмски за испраќање е навредлив, мајка ми заслужува повеќе од хипи-смотра низ банална “благодарност“ и “чаша тиквешко“

Недостоен и навредлив. Вака синот на актерката Сабина Ајрула Тозија го опишува настанот за денеска на кој Драмскиот театар ќе им се...