командант хоџа

Пронајдени се 35 резултати на тема „командант хоџа“
Вести

Мицкоски: Заев да го раскине договорот за вработување на Командант Хоџа во Владата и ако сака да помогне нека го вработи во семејната компанија

Лична работа на Заев е желбата да сака да му помогне и да се грижи за семејството на Џезаир Шакири, односно таканаречениот Командант...
Вести

Стоилковски: Издавањето безбедносен сертификат од највисок степен „Државна тајна“ на Командант Хоџа е кривично дело

Секој ден изминат со криминалниот картел во владата е нова трагедија за Македонија. Зоран Заев ја посрамоти државата и македонскиот...
Вести

Мицкоски: СДСМ и во овој мандат си го пронајде новиот Красничи, награден со позиција во Владата – ова е време на ерозија на принципи и вредности

Наспроти декларативните настојувања на Владата за транспарентност која спаѓа во рубриката гол популизам, денес дознaвме дека Танушевци...
Вести

Стоилковски: Дали Заев ангажирал за советник лице вмешано во убиство на полициски службеник и го плаќа со пари на граѓаните?

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека секој изминат ден со криминалниот картел на СДСМ на власт е трагедија за Република Македонија. Портпаролот...