колективен договор

Пронајдени се 8 резултати на тема „колективен договор“
Вести

СПМ незадоволни од новиот колективен договор потпишан од Спасовски: Полицијата никогаш не била толку понижувана како што е сега

Денес сме тука пред Министерството за внатрешни работи да кажеме збор два за “модерниот” европски колективен договор што пред...