Колариќ

Пронајдени се 4 резултати на тема „Колариќ“
Скопје

Колариќ до Шилегов: Зошто е дозволено по вторпат истата улица „Александар Урдаревски“ да се копа за многу краток период

Во „Утрински Брифинг“ свое гостување имаше советник во Советот на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Светлана Колариќ која што...
Вести

Колариќ: Откако седнаа во фотелји за СДСМ повеќе нема радиоактивен воздух од индустриските објекти туку загадувачи се домаќинствата

Пред да седнат во фотелја викаа дека скопјани дишат радиоактивен воздух и дека индустриските објекти се тие кои што нели загадуваа,...