кофеин

Пронајдени се 6 резултати на тема „кофеин“
Живот и стил

Oд кафе навечер не спиете, а уште ако запалите цигара… Лекар открива ШОК резултати од пушење пред спиење!

Постојат бројни полемики за позитивното, но и штетно влијание на кафето врз здравјето. Некои веруваат дека има корисен ефект врз организмот...