книга

Пронајдени се 40 резултати на тема „книга“
Култура

Втор труд на Васе Канзуров за малите и средните претпријатија и менаџирањето на јавните набавки во Македонија во процесот на пристапување во ЕУ

Деновиве од печат излезе трудот на М-р Васе Канзуров, Малите и средните претпријатија и менџирањето на јавните набавки во Република...
Вести

Револуционерната дејност на Гоце Делчев и Ефрем Чучков во Ќустендилскиот пункт на ВМРО во првата половина на 1902 година (4)

Проф. д-р НИКОЛА ЖЕЖОВ Револуционерната дејност на Гоце Делчев[1] во македонското револуционерно движење и особено ВМРО[2] била од огромно...