клиника

Пронајдени се 72 резултати на тема „клиника“
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Кривична одговорност за сите надлежни во власта кои дозволиле поликлиника да врши операции без лиценца

Кривична одговорност за сите надлежни во власта кои дозволиле поликлиника да врши операции без лиценца, велат во партиското соопштение...