кислородна поддршка

Пронајдени се 6 резултати на тема „кислородна поддршка“
Општини

Се намалува бројот на хоспитализирани во прилепската болница, но зголемена е потребата од кислородна поддршка

Во Прилеп се намалува притисокот за прегледи во Инфективното одделение и на хоспитализираните пациенти од Ковид-19, но бројките сѐ уште...