Кире Михаилов

Пронајдени се 8 резултати на тема „Кире Михаилов“
Вести

Михаилов: Во очи на вториот круг во „Македонски шуми“ се врши злоупотреба на службената должност од страна на голем број вработени и огромен притисок врз населението!

Се вршат класични ЗЛОУПОТРЕБИ на службените должности од страна на голем број вработени во шумарството и огромни притисоци врз населението!,...
Вести

Михаилов: Министерот за земјоделство да го потсети командирот на шумската полиција дека е службено лице кое поседува оружје и не смее да се заканува

Кире Михаилов од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Аријанит Хоџа...
Вести

Заради напишан ФБ – статус – поранешниот директор на струмичката Подружница на ЈП „Македонски шуми“ – избркан од работа ?!

Од директор на Подружница, по брза постапка станал чувар на рампа, па добил решение за суспензија, а неодамна и отказно решение од работното...