Кинотека

Пронајдени се 21 резултати на тема „Кинотека“
Култура

Сто години од раѓањето на Блаже Конески во Кинотека – кратки документарни филмови и откривање на мурал во чест на великанот

По повод 30 години независност Македонија и 100 години од раѓањето на Блаже Конески вечер со почеток од 20 часот во Кинотеката ќе бидат...