кинески хороскоп

Пронајдени се 8 резултати на тема „кинески хороскоп“
Хороскоп

Според кинескиот хороскоп ова се најдобрите и најлошите денови во месец мај – особено еден мора да го запомните како најлош!

Во мај ќе доминира Дрвената змија, која се карактеризира со духовитост, но во исто време нејзина изразена карактеристика е претпазливоста,...
Хороскоп

Денеска се прославува кинеската Нова година – кинескиот хороскоп носи особено голем пресврт во љубовта за луѓето родени во овој знак

Сите очи се вперени во 2022 година со надеж дека ќе биде подобра од 2021 година Стаорец (родени 2020, 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, 1924) Родените во...
Хороскоп

Започна кинеската Нова година- Еве што ќе ви донесе според хороскопските знаци, за некој оваа година ќе биде многу тешка

Започна кинеската нова година во знакот на свињата, еден од 12-те знакови во кинескиот хороскоп, а според кинескиот хороскоп еден знак...