келнер

Пронајдени се 6 резултати на тема „келнер“
Познати

Тој е најдобриот фудбалер во историјата на Турција, а протеран од татковината: Можеше да биде министер, а сега е келнер

Овде е се различно, Леброн говори против претседателот… Тоа е важно за слободата на луѓето. Ми велат дека можеби можам да се вратам...