кеј

Пронајдени се 9 резултати на тема „кеј“
Скопје

Позади проектот на Шилегов за рушењето на терасите на Кејот стои бизнис интерес за катната гаража кај Телеком?

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов со план наместо шеталиште на Кејот да има улица. Терасите на локалите кои се на Кеј, според...