Кавадарчанец

Пронајдени се 12 резултати на тема „Кавадарчанец“
Хроника

Кавадарчанец измамен од свој колега – му ја побарал личната карта, здравствената книшка и мобилниот телефон и си подигнал кредит!

Кавадарчанец пријавил во полиција дека колега од работа земал кредит во негово име, добил и закани по живот од блиски на колегата Кавадарчанец...