катна гаража

Пронајдени се 11 резултати на тема „катна гаража“
Вести

Како во хорор филм: Отворен лифт среде Скопје, граѓаните без никакво предупредување во катната гаража „Смилевски конгрес“ (ФОТО)

Среде Скопје животот на граѓаните е загрозен. Станува збор за лифт во катната гаража Смилевски конгрес кој е целосно отворен и небезбеден...
Скопје

Грда слика во центарот на Скопје: Се корнат буквите од катната гаража „Македонска фаланга“ поради нејзино преименување во „26 јули“ (ФОТО)

После речици цела една од донесената одлука започнаа да се корнат буквите и да се отстранува името од катната гаража „Македонска фаланга“...
Вести

Пропадната српска конфекција, за СДСМ е позначајна од човекот кој беше ликвидиран поради борба за независна Македонија

Градот Скопје на следната седница на Советот на Скопје идната недела ќе започне со менување на имињата на катните гаражи, така што пред...