катастар

Пронајдени се 4 резултати на тема „катастар“
Вести

Трпески до Тунџев: Срамано е да се лаже македонската јавност за работи кои можат да се проверат на веб страната на Агенцијата за катастар

Поранешнито директор на Агенцијата за катастар на недвижности, Славе Трпески со реакција на денешниот прес на директорот на Катастар,...
Вести

Трпески: Ова политичка хајка против мене со цел да се покрие слабата работа на актуелното раководство на македонскиот катастар

Поранешниот директор на Агенција за катастар, Славе Трпески, во целост ги деманитра наводите изнезени во денешното соопштение на Министерството...