карате

Пронајдени се 51 резултати на тема „карате“
Останати спортови

Македонската репрезентација во традиционално карате ќе учествува на меѓународниот меморијален карате куп

Македонската репрезентација во традиционално карате на 26-ти февруари 2023 ќе учествува на меѓународниот меморијален карате куп “Оливер...
Останати спортови

Македонија со неверојатен успех на светското во Карате во Белград: Освоени вкупно 24 медали, од кои дури 5 златни!

Македонските натпреварувачи на WKDU (Wado Karate do Union) во Белград постигнаа неверојатен успех. Нашите натпреварувачи освоија 5 златни, 9 сребрени...
Останати спортови

Македонската репрезентација во традиционално карате на европскиот карате куп Унгарија опен во Будимпешта

Македонската репрезентација во традиционално карате денеска и утре ќе учествува на европскиот карате куп Унгарија опен во Будимпешта. За...