каракамишева

Пронајдени се 4 резултати на тема „каракамишева“
Вести

Каракамишева: Пред 5 години устата пена ми фати објаснувајќи му на овој народ што ја чека Македонија со човеков!

Пред 5 години устата пена ми фати објаснувајќи му на овој народ што ја чека МАКЕДОНИЈА со човеков! Секој ден, секој божји час исцрпувачки...
Вести

Каракамишева-Јовановска: „Бомбата“ за Заев е само обелоденување на јавната тајна дека тој диригира со судството и обвинителството!

Најновиот аудио запис и транскрипт што вчера беше објавен од страна на Антонио Милошоски е само обелоденување на јавната тајна што...
Вести

Кaракамишева за Законот за ЈО: Пред нас е своевидна камуфлажа на балканските решенија кои се кријат зад европски стандарди!

Свои забелешки на предлогот на законот за јавното обвинителство на јавната дискусија организирана во Собранието на Македонија изложи...