кафуле

Пронајдени се 28 резултати на тема „кафуле“
Регион

Еден град од регионот, но и едена европска метропола започнаа да наплаќаат за кафе под греалка – за цената ќе се размислите двапати дали да седнете

Едно кафуле во Загреб почна да наплаќа седење под греалки, а како што стојат работите, овој рецепт за намалување на трошоците ќе го применуваат...
Занимливости

ФОТО: На ова место можете да озборувате, да пиете кафе, да зборувате за култура, но коронавирусот не смеете да го споменувате!

Менаџерката на еден бар во Италија очигледно и дошло преку глава од сè што е поврзано со Ковид-19, па затоа вовела ново правило за гостите:...