к-15

Пронајдени се 21 резултати на тема „к-15“
Вести

Зошто секторот образование е изземен за К-15, а вработените се донесени во понеповолна позиција од другите вработени во јавниот сектор?

Независниот синдикат за образование и наука (НСОН) будно ги следи случувањата кои го засегаат остварувањето на правата од работен однос...
Вести

Не било предизборен популизам: Цароска се правда, немало ништо спорно во К-15 за државна администрација на 2 месеци пред избори

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска смета дека немало ништо спорно во тоа што во рамки на техничка влада и на два месеци...