јп поц

Пронајдени се 5 резултати на тема „јп поц“
Скопје

ПОЦ со опомена: „Блокатор“ или „пајак“ доколку не се почитува оваа промена за резидентните паркиралишта

ЈП Паркинзи на Општина Центар-Скопје воведе промени во начинот на користење на резидентните паркиралишта со коишто стопанисува. Согласно...