јп македонски шуми

Пронајдени се 3 резултати на тема „јп македонски шуми“
Вести

„ЈП Македонски шуми вработила 480 договорци кои ќе ја чинат скоро 2 милиони евра, а продуктивноста е намалена за 4 пати, додека граѓаните се препраќаат во приватни стоваришта за дрва по цена 3 пати поголема“

Нови 480 договорци вработила Владата на СДС во ЈП Македонски шуми за зголемување на продуктивноста со цел зголемување на сечата на...