јавна трибина

Пронајдени се 4 резултати на тема „јавна трибина“
Вести

ВО ЖИВО: Јавна трибина на тема „Македонија: Името е Татковина, а Јазикот душа на Македонците’’

Институтот „Сиа Виста“ во вторник, денес во 12 часот ќе одржи јавна трибина „Македонија: Името е Татковина, а Јазикот душа на Македонците’’. Трибината...
Вести

„Македонија: Името е Татковина, а Јазикот душа на Македонците’’ – Утре јавна трибина во Бест Вестерн

Институтот „Сиа Виста“ во вторник, со почеток во 12 часот ќе одржи јавна трибина „Македонија: Името е Татковина, а Јазикот душа на Македонците’’. Трибината...