јане велковски

Пронајдени се 6 резултати на тема „јане велковски“
Вести

Сериозна злоупотреба на болни деца во политички цели: Заев преку малиот Јане се покрива за неспособноста на неговата Влада

Премиерот на Република Македонија вчера вети дека веднаш ќе биде почне постпка за обезбедување на лек за болеста на малиот Јанев Велковски,...