јанаки митровски

Пронајдени се 9 резултати на тема „јанаки митровски“
Вести

Митровски: Одлуката на Катица Јанева е незаконита- постои одредена координација меѓу неа и извршната власт, а делумно и републичкото обвинителство

Не постои законски основ да редовните јавни обвинителства ги превземат предметите кои се започнати од СЈО, а тоа е така бидејќи така...
Вести

Митровски: Артисти охрабрете се, можеби ќе изгубите еден хонорар, ама ке добиете милион фанови, за интегритет да не збориме

Прославата која Владата ја организира оваа сабота во 15 градови низ Македонија прерасна во голем скандал. Голем број артисти велат дека...