Јана Арсовска

Пронајдени се 5 резултати на тема „Јана Арсовска“
Вести

Јана лавовски се бореше со болеста, но ја загуби битката: Четири месеци по нејзината смрт судот ја кажа болната вистина

Четири месеци по смртта на охриѓанката Јана Арсовска која со години лавовски се бореше со многу агресивен и многу редок вид на рак, Вишиот...
Вести

Јана 4 години храбро се бори со ракот: Битката ја отежнува Фондот кој ја одби за да го продолжи лекувањето во странство

Болеста значи нов живот, но трагата по него е исцрпувачка и неизвесна. Една од раните на ракот, е тагата-зборовите тешко излегуваат од...