јагоди

Пронајдени се 11 резултати на тема „јагоди“
Вести

Австралијка од злоба ставала игли во јагодите во Австралија- од нејзината казна затвор ќе ви се заврти во главата

Австралијанката која е обвинета дека ставала игли за шиење во јагоди во случајот на саботажа со висок профил, била мотивирана од „злоба“. Судијката...