Јагода шахпаска

Пронајдени се 10 резултати на тема „Јагода шахпаска“
Вести

Децата ќе се сместуваат во училници и Домови на култура ако градинките немаат место согласно протоколите

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска соопшти дека во однос на капацитетот за сместување на деца во градинките...