извршен комитет

Пронајдени се 9 резултати на тема „извршен комитет“
Вести

ИК на ВМРО-ДПМНЕ ја одржа првата седница: Осуда за политичкиот прогон кој власта го врши преку правосудните органи

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на првата одржана седница го осуди политичкиот прогон од страна на власта кој преку правосудните органи...