извор

Пронајдени се 4 резултати на тема „извор“
Живот и стил

НА ДЕНЕШНИОТ ПРАЗНИК ОВОЈ ИЗВОР Е НАЈЛЕКОВИТ ВО МАКЕДОНИЈА – тоа што треба да го направите е да посетите една пештерска црква

Денес се празнува Свети Еразмо Охридски кој поради неговата мисионерска дејност и големите заслуги за ширењето на христијанството...