Извештај на ЕК

Пронајдени се 4 резултати на тема „Извештај на ЕК“
Вести

Андоновски: Извештајот на ЕК ја отсликува реалноста и недостаток на реформи, правната сигурност за изборите беше поткопана

Би сакале да го поздравиме донесувањето на Извештајот од страна на Европската комисија, како и заложбата на новата комисија и комесарот...