изолација

Пронајдени се 120 резултати на тема „изолација“
Вести

Додека Филипче тврди дека се лекуваат и други пациенти, а не само со коронаворус: Сведоштво – потврда за хаосот (ВИДЕО)

Дека надлежните ја губат контролата со епидемијата сведочат и граѓаните. Системот кој функционира за да се олесни работата со пандемијата...