изменет сообраќаен режим

Пронајдени се 17 резултати на тема „изменет сообраќаен режим“
Општини

До 15 јули продолжен изменетиот сообраќаен режим на патот Маврови Анови – Жировница, сообраќајот по наместа влажни коловози

До 15 јули е продолжена времената измена на режимот на сообраќај на Регионален пат Р1202, делница Маврови Анови – Жировница. Како што информира...
Скопје

Променето времето на посебниот сообраќаен режим утре во Скопје – наместо попладнето овие булевари ќе бидат блокирани наутро!

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека поради промена на терминот за одржување на манифестацијата...
Скопје

Во недела изменет сообраќаен режим на одредени автобски линии – ова мора да го имаат на ум сите кои што го користат јавниот градски превоз!

ЈСП Скопје информира дека во недела (13.06.2021 година) во период од 7 до 10 часот, дел од автобуските линии ќе сообраќаат по изменети траси...
Скопје

ЈСП СО ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: Поради најавениот протест голем дел од автобуските линии ќе имаат изменет режим на сообраќање

Поради најавен протест и блокада на повеќе сообраќајници од 13.30 часот, голем дел од автобуските линии ќе имаат изменет режим на сообраќање...