избори 2020

Пронајдени се 1144 резултати на тема „избори 2020“
Вести

Анализа на Каракамишева-Јовановска: Изборите во 2020 година ќе останат запаметени како историски во негативна смисла

Предвремените парламентарни избори во 2020 година ќе останат запаметени како историски во негативна смисла од две причини: првата е рекордната...