изборен законик

Пронајдени се 22 резултати на тема „изборен законик“
Вести

Милошоски: Поднесовме предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, со ова ќе се зголеми довербата во изборниот процес

Денес сакам да ве известам дека поднесен е Предлог законот за изменување и дополнување на Изборниот законик, по скратена постапка, потпишан...
Регион

Рама категоричен за Изборниот законик, владејачко мнозинството не се повлекува од измените и дополнувањата на законот

Албанското владејачко мнозинството не се повлекува од измените и дополнувањата на Изборниот законик, кој не е потпишан од претседателот...