избор за претседател

Пронајдени се 3 резултати на тема „избор за претседател“
Вести

Ристовски: Кога и да дојде ВМРО на власт, спортот вистински ќе биде најважен и ќе се направи една ревизија на сите договори

Борко Ристовски денеска во своето уклучување во живо во вестите на Алфа ТВ го искажа својот став и мислење околу актуелниот избор на...
Вести

Ристовски за изборот на претседател на Македонски олимписки комитет: Борбата е помеѓу две големи зла – Спортот треба да одбере кое е помалото зло 

Во вестите на Алфа денеска во живо се вклучи Борко Ристовски, македонскиот ракометар кој игра за екипата на Рајн-Некар Левен во германската...