ивица коневски

Пронајдени се 5 резултати на тема „ивица коневски“
Скопје

Златко Марин пред избори рече дека ќе го откупи земјиштето пред Мајчин дом и ќе гради парк, сега манипулира и вели дека бара решение

Градоначалникот на општина Аеродром, Златко Марин, манипулираа со аеродромци. Општината преку соопштение вели дека Марин ќе се заложи...