ивермектин

Пронајдени се 12 резултати на тема „ивермектин“
Вести

Лазаров: Текстот кој лекарската комора го прати на матичните лекари за употреба на ивермектин е плагијат, автор на оригиналниот текст е Марјан Божиновски

„Каква срамота е ова? Вчера Лекарска Комора на мејл кај лекарите низ Македонија дисперзира текст насловен: “МИСЛЕЊЕ ЗА УПОТРЕБА...