Иван Стоиљковиќ

Пронајдени се 13 резултати на тема „Иван Стоиљковиќ“
Вести

Власта со одбивањето на предлогот на Стоиљковиќ- да се разгледува случајот со Ковачевски на затворена седница, признаа дека нема ништо доверливо во документот на МО

Господине претседателе со оглед на дискусиите кои што ги слушнав и предлозите кои што ги слушнав, и со оглед на реакциите кои ги слушам,...
Вести

Стоилковиќ: Власта на СДСМ не се грижи доволно за српската заедница, Костадиновска Стојчевска ускрати средства за чествување на важни настани за српскиот народ во Македонија

Што се однесува на припадниците на српската заедница во Македонија и припадниците на македонската заедница во Србија не можете да направите...
Вести

Стоиљковиќ: Ако бугарската влада на чело со Петков падна и покрај прифаќањето на бугарските услови, сосема оправдано се наметнува прашањето како треба да заврши владата на Ковачевски?

Ако бугарската влада на чело со Петков падна и покрај прифаќањето на бугарските услови, сосема оправдано се наметнува прашањето како...
Вести

Стоиљковиќ: Изјавите на власта не кореспондираат со преговорите во позадина со Бугарија, јавноста мора да знае за што се преговара

Тоа што се случува позади сцената во преговорите со Бугарија не кореспондира со изјавите на власта и затоа бараме јавно и пред јавноста...
Вести

Стоиљковиќ по гласањето во Собранието: Српскиот народ е чесен и нема да му направиме зло на народот со кој заедно живееме

После гласањето се чуствувам мирно и спокојно, затоа што со моето гласање го искажав не само мојот однос туку и односот на поголемиот...