Иван Џолев

Пронајдени се 18 резултати на тема „Иван Џолев“
Вести

Арсовски: Бараме народниот правобранител Зибери да се изјасни за непочитувањето на Законот за судови од страна на Иван Џолев

Денеска како ВМРО-ДПМНЕ поднесовме претставка до господинот Насер Зибери, кој што е народен правобранител. Претставката е за непочитување...
Вести

Арсовски: Џолев ги крши законите, Митко Сандев веднаш да биде заменет со друг судија-поротник инаку следува кривична одговорност (ВИДЕО)

ВМРО-ДПМНЕ бара престанок на мандатот на судијата поротник Митко Сандев од две причини. Прво, согласно одлуката на Уставниот суд на...
Вести

Не чита и не го интересира закон: Џолев го инволвира судот во политичко барање за смена во независна комисија

Претседателот на Кривичниот суд, Иван Џолев спротивно на законите врши хајка против неистомисленици. Џолев изврши преседан со барањето...