истражен затвор шутка

Пронајдени се 4 резултати на тема „истражен затвор шутка“
Вести

Тортура во Шутка: Веќе две недели затворениците се без струја, која им ја вклучуваат само во доцните вечерни часови?

До нашата редакција пристигнаа информации дека вистинска тopтура преживуваат затворениците кои се наоѓаат во затворот во Шутка. Имено...