источен медитеран

Пронајдени се 7 резултати на тема „источен медитеран“
Вести

МНР на Кипар, Египет, Франција, Грција и ОАЕ ја повикаа Турција да ги почитува суверените права на сите земји во Источниот Медитеран

Министрите ја повикаа Турција целосно да го почитува суверенитетот и суверените права на сите држави во нивните морски зони во Источниот...