исплата

Пронајдени се 20 резултати на тема „исплата“
Економија

Пензионерите кои добиваа пензија на домашна адреса преку Пошта овој месец остануваат без истата, еве што треба да направат

Пензиите преку деловните банки ќе почнат да се исплаќаат од 26 август. На корисниците ќе им бидат достапни преку мрежите на банкоматите...
Вести

Ковачки: Таман да помисли човек дека вистински ќе се посветиме на борбата со вирусот, гледаш истиот ден најважно било да им се исплатат платите на СЈО

И таман да си помисли човек дека ете после 5 мртви за еден ден, ќе се свестиме и вистински ќе се посветиме на борбата со вирусот, гледаш...
Вести

Мисајловски: Неприфатливо е да се исплаќаат средства за СЈО и привремени вработувања, кога здраствените работници немаат содветна заштитна опрема

Дали треба да прифатиме реалност каде што има 555 заболени лица, а се исплатуваат средства за рекетарското СЈО? Реалност во која нема...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: СДСМ и в.д градоначалникот Георгиевски признаа дека има криминал во исплатите на штетите од земјотресите

СДСМ призна дека има криминал во исплатите на штетите од земјотресите. Затоа, збунетоста и неодговорноста на в.д градоначалникот Константин...