искачување

Пронајдени се 5 резултати на тема „искачување“
Вести

Младиот планинар Ване Бошев од Неготино по втор пат го искачи врвот Мали Томор во Албанија, во услови на невреме

Младиот планинар Ване Бошев од Неготино викендов по втор пат го искачи врвот Мали Томор во Албанија, висок 2.474 метри, во услови на невреме,...
Останати спортови

Во недела традиционално искачување на Кораб, планинарите: Не одиме бидејќи нема ознака на македонски јазик

Во недела е традиционалното 29-то искачување на врвот голем Кораб кој се наоѓа на 2753 метри надморска височина. Организатор е Планинарскиот...