исчезнување

Пронајдени се 13 резултати на тема „исчезнување“
Занимливости

Тоа што му се случува на Марс не го очекуваа ниту научниците – заборавете дека некогаш ќе може да живеете таму доколку продолжи овој феномен

Податоците од сондата „Егзомарс-ТГО“ покажуваат дека поради бури од прашина, водата од атмосферата на Марс исчезнува во вселената...
Познати

Славната актерка исчезна и сите стравуваа од најлошото: Мистеријата е решена, еве каде била и што сега мора да направи

Кина ѝ нареди на филмската ѕвезда Фен Бинбинг, која пред неколку месеци без објаснување исчезна од јавноста, да плати 884 милиони јуани...