исчезнато момче

Пронајдени се 12 резултати на тема „исчезнато момче“
Вести

Мајката на исчезнатиот Пино очајно бара помош: Три месеци го нема, а полицијата не презема ништо за пронаоѓање на нејзиниот син!

Не знам дали мојот син е жив, дали јаде, дали спие, дали му е ладно… Ова не е живот. Како јас да живеам, а да не знам каде е, како е и што прави...