ирена мишева

Пронајдени се 3 резултати на тема „ирена мишева“
Вести

Мишева: Oнлајн седниците на градот Скопје се одбегнување на Шилегов за соочување со опозицијата и аргументите на граѓаните

На денешната седница на советнички прашања на градот Скопје, советничката Ирена Мишева од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за обнова на Македонија...
Скопје

Мишева: Има големо незадоволство од страна на граѓаните по одлуката на Шилегов и Град Скопје за промена на имињата на улиците

Ставањето на дневен ред на вакви точки, во моментот дискутираме за дополнувања на листата на имиња на улици, плоштади, мостови и на други...